Velsignelse de penge, du bruger

En ung pige åbner et fødselsdagskort fra moderen grand og foldet indeni kortet er en sprød $100 bill sammen med tillykke og oprigtige ønsker og håb for lykke. En vellykket butik belønner sine kunder, der bruger mere end $20 med en bonus service eller gave. En kvinde jeg kender skriver hjerter på sin checks og velsigner sin kreditorer hver gang hun gør en betaling på et lån.
Disse personer ved ikke det, men de øve en klassisk kosmiske lov af velstand samt velsignelse andre med deres gode ønsker. Den unge pige tillid er steget og de $100 bringer hendes hundredvis af dollars som hun får sit første job. Butikken oplever øget virksomhed som kunder husker den slags gestus og vende tilbage igen og igen for at genopleve den venlige vibrationer repræsenteret af Startbonus eller gave. En måned, er kvinden er i stand til at gøre sit lån betaling til tiden, men på mystisk vis, betalingen afholdt til hende uden straf.
Typer af foranstaltninger, beskrive ovenfor kan sandelig beskrives som penge magi på det højeste niveau. De fleste mennesker tror, at en penge magi er om at modtage penge, men du kan også sprede velsignelser og øge din egen lykke ved montering og fokuserer en magisk energi til de penge, du sender ud.
Nøglen til denne lov af velstand er at velsigne i stedet forbandelse eller harmes over de penge du har til at betale andre. Nøglen er at se penge som energi i stedet for et konkret objekt. En praksis i magic er at indsamle, opbygge og derefter frigive energi til at opnå et bestemt formål. Det er grunden til, at virksomheder ofte vise de første par dollars at de tjener og tape dem ovenfor kasseapparatet. Penge repræsenterer “good luck” og ekstra god fortune.
Det er ikke tilfældigt, at vi kalder mønter ringlende i vores lommer “ændre”, som penge kan bruges rituelt til positive ændringer i dit liv. Men vores underbevidsthed opfattelser af penge kan stoppe os fra at være rig. Instinktivt eller ubevidst kan vi harmes over vores regninger eller de penge, vi skal give til andre. Penge, der er sendt ud med tanker om vrede, angst eller desperation har tendens til at trække mere vrede, angst eller desperate situationer til afsenderen.
Selvom det er en åndelig synd at tilbede penge som et objekt, eller begære det eller hamstre er det stadig en energi t du bør se som hellige med hensyn til dets åndelige status som energi. Da det indebærer en udveksling af energi, anses det for at være en del af den guddommelige omsætning og en måde af cirkulerende velsignelser og kærlighed.
Hvis du vil oprette denne slags penge magi, gøre månedligt “smerte” for at betale dine regninger til et ritual. Hver gang du betale din pant, se det som en velsignelse på dit hjem. Forkæl din skat som en måde at støtte og velsignelse alle dem, der bruger de tjenester, der er oprettet med disse penge. Jeg kysser somme tider en regning når jeg betaler det. Det lyder latterligt, men det hjælper ændre den energi, der er forbundet med at betale regninger fra en negativ til positiv polaritet.
Der er en åndelig lov som godt, uanset hvad du sender ud, vender tilbage til dig tre gange tre eller endda 10 fold. I stedet for at udføre magi for at få penge, prøv tænker de penge, du bruger som en velsignelse for andre. Og hvis du udfører en penge ritual, stearinlys brænder eller ellers selv, det er altid en god ting i slutningen af magi at ønske, at hver eneste andet på den planet, der er behov for øget velstand, har deres ønske ydes så godt.
Her er generel bekræftelse velstand:
“Alt, hvad jeg rører vender sig til guld og grøn: Jeg er en magnet tegning velstand. Da min velstand øger så gør velstand for alle dem, som jeg betaler. Jeg beder for bedst for alle dem, jeg betaler. Pengene cirkulerer frit i mit liv. Jeg skal aldrig blive trætte af at gøre det rigtige, for når jeg mindst venter det. jeg skal høste min belønning.”

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.