Små ændringer i dit CV kan gøre en stor forskel

Nogle gange under et jobsøgning du nå et punkt, hvor du skal spørge, får hvorfor jeg ikke opkald fra ordentlige virksomheder for interviews. Efter at have sendt tonsvis af CV’er med ringe eller ingen svar, skal du revurdere din holdning og forsøge at gøre nogle ændringer.
Nogle gange minimale ændringer til dit CV og følgebrev vil have en drastisk indvirkning på antallet af opkald, modtager du. Et godt første skridt er at søge på internettet til gratis prøve genoptages for den stilling du søger og se hvad folk sætter på deres CV.
Hvad der skal ændres
Du beslutter at foretage ændringer, skal du se på dit CV objektivt og spørg dig selv, hvis du tror det er en anstændig CV. Hvad kan du lide eller ikke lide ved det? Repræsenterer det dig som en smart, go-getter, der kan få arbejdet gjort? Eller ser det tørt og kedeligt? Spørg dig selv hvorfor nogen andre ønsker at se på det to gange hvis du synes det er kedeligt.
Når du begynder at se forbedringsmuligheder, begynde at lave ændringer. Det største område, hvor de fleste mennesker kan bruge ændringer i er formatet. Cirka 75% af mennesker, der er på udkig efter job stadig bruge indrykket, grundlæggende stil cv’et, der ligner deres bedstefar sætte det sammen. Ændre formatet og bruger tabeller i stedet for indentions. Udvide margenerne til at få mere på en side. Alt i alt, bare gøre det ser godt ud, når du holder det op og blik på det.
Et andet område, som mange mennesker har brug for nogle hjælp i er tilrettelæggelsen af deres CV. Gået lange er dagene var du nødt til at sætte en karriere mål på toppen af dit CV, der siger, du er på udkig efter en tempofyldt job i en spændende branche. Gæt hvad? Alle ved, du er på udkig efter et job. I stedet for at sætte i en karriere mål, i en professionel profil og skrive et kort afsnit om dig selv.
Moderne CV’er
Også skal du ikke længere at tilføje den sidste linje, der siger referencer til rådighed på anmodning. Alle du sender dit CV til kender du vil give referencer, når de beder om dem. Der er ingen grund til at gentage det. I stedet gemmer rum og tilføje en sektion til dit CV yderligere kvalifikationer eller civic og frivillige aktiviteter.
Endelig, tilføje nogle brummer ord eller magt ord, at gøre opmærksom på alle de ting, du har udrettet i hele dit arbejde historie. Disse magt ord omfatter: lettet, administreret, administreret, udviklet og listen bliver ved og ved. Du kan generelt få en idé om brummer ord ved at få vist eksempel CV’er i jobbestyrelser.
I sidste ende, du skal se på dit CV objektivt og beslutte at foretage nogle ændringer for at gøre dig vises mere tiltrækkende for potentielle arbejdsgivere. Når du beslutter at foretage en ændring, gå videre og ændre og begynde at sende ud dit nye CV. Holde tweaking dit CV, indtil du får det rigtige og du vil begynde at se opkald rulle. Ikke bare sidde og vente på noget til at ske. Gå videre og foretage ændringerne, og du vil høste belønningen.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.