Opret din egen indkøbscenter og arbejde fra hjemmet

Der er ingen bestrider, at internettet har gjort det muligt hundredvis af tusindvis af mennesker til at lancere deres eget hjem baseret virksomhed. Og med økonomien på randen af en recession, flere mennesker end nogensinde før er på udkig efter måder til at supplere deres eksisterende indkomst, hen til genoprette fra et jobtab, eller at hækken mod usikre tider. En Internet home baseret business tilbyder en lang række fordele. Du kan gøre din egen timer, så du kan arbejde, mens børnene er i skole, eller efter at de har gået i seng om natten. Du kan undgå spildtid ved en daglig pendler og behøver ikke at hælde penge i din gastank går til og fra arbejde hver dag. Bedst af alt, behøver du ikke at svare til en chef, fordi du er boss!

Fordi mængden af penge forbrugerne bruger online er på et all-time high, en af de bedste forretninger kan du lanceringen er en online shopping mall. Mens dette synes ulogisk – jo hvor du vil gemme alle lageret? -mange mennesker er at finde ekstraordinære succes i at sælge online.

Hvad er hemmeligheden? Det er faktisk ret simpelt. Du skal bare finde en leverandør, der vil give dig adgang til produkter, som du kan sælge online, og derefter hvem vil gøre shipping for dig. Med andre ord, du behøver ikke at bestanden lager, du behøver ikke at beskæftige sig med emballering og forsendelse; du nødt bare til at sælge produkterne. Ideelt set bør virksomheden bliver du partner med har 200.000 eller flere produkter, som du kan vælge. Når du har adgang til slags lager, kan du blive en eBay kraft sælger eller en stjerne Amazon erhvervsdrivende på ingen tid overhovedet.

Når du er på udkig efter en virksomhed som partner, finde en, der har mindst tre forskellige planer. Man kan være en auktion plan, med en engangs nedsat gebyr og ingen månedlige gebyrer. Du bør have adgang til lave engrospriser og alle firmaets produkter, med ingen minimum ordre.

En anden mulighed kunne være en hjemmeside plan hvor du får din egen hjemmeside præinstalleret med alle produkterne, hvor du kan tilpasse din hjemmeside, og hvor ingen købmand konto er påkrævet. En tredje mulighed kunne være en hjemmeside og auktion plan, hvor du kan få bedst fra begge verdener, og hvor du får et gratis domæne og en gratis e-mail-konto.

Ud over mulighederne, bør du kigge efter en virksomhed med ingen månedlige gebyrer, der tilbyder gratis ordregennemførelse, og der vil dropship hvert produkt, du sælger direkte til din kunde. Med andre ord, bør du kunne have en nøglefærdig indkøbscenter, som du kan administrere hjemmefra. Alt du behøver er en computer.

Med hensyn til typerne af produkter, du sælger, er der næsten ingen grænser. Den bedste partnering virksomheder tilbyder hundredvis af tusindvis af produkter i kategorier som apparel, computere, elektronik, sundhed og skønhed, hjemmet og haven, smykker, legetøj og spil, og så videre. Typisk, en online indkøbscenter, der tilbyder en bred vifte af produkter er mere vellykket end en, der tilbyder et lille udvalg.

Starte et hjem baseret virksomhed kan være utroligt tilfredsstillende, samt lønsomme. Hemmeligheden ligger i partnering med den rigtige virksomhed.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.